• l75 elite 2200

  L85 Elite - 2200m²

 • l200 bline 1900

  L200 Black Line - 1900m²

 • l200 deluxe 2600

  L200 Deluxe - 2600m²

 • l200 elite 3500

  L200 Elite - 3500m²

 • l300 elite 4000

  L300 Elite - 4000m²

 • l300 elite 6000

  L300 Elite - 6000m²

Ambrogio robotmodeller

Välj en seriös klippare, välj en Ambrogio. Ambrogios klippare är utrustade med ett ordentlig klipparblad i stål vilket gör att den även klarar kvistar, fallfrukt och andra främmande föremål. Ambrogios gräsklippare är försedda med den senaste artificiella intelligensen vilket gör att den verkligen gör ett 100% klippjobb, dag efter dag, år efter år.

Ovan Ambrogios populäraste gräsklipparrobotar. Alla robotar levereras komplett med installationsmaterial för en standardinstallation. Leveranstiden är normalt 1-5 arbetsdagar. Vi håller även ett komplett reservdelslager med klipparblad, batterier, installationsmaterial etc.

Vi ger våra kunder full support per epost och telefon och gör hembesök vid behov.

Vi erbjuder även vinterunderhåll och förvaring. Vi hämtar Er klippare på hösten och putsar upp den, går igenom mekaniken och elektroniken. Vi underhållsladdar batteriet och byter slitdelar vid behov. När våren kommer hämtar vi hem den till Er nyservad och färdigladdad.¹ Aldrig har det varit så lätt att ha en så fin gräsmatta!

1. Transportservice endast i södra Finland. För längre transporter kan klipparen skickas till oss med lämplig speditör.

Hur fungerar en Ambrogio robotgräsklippare?


Begränsningskabel
Ytan som skall klippas ringas in med en begränsningskabel, där en radiosignal skapar ett osynligt staket som roboten inte går över. Om signalen bryts stannar roboten, så den kan aldrig smita.

Sekundära ytor
Begränsningskabeln kan även användas för att skicka roboten till olika områden på tomten, så kallade sekundära ytor, t.ex. om det är lika mycket gräs på framsidan som på baksidan kan roboten programmeras att starta varannan gång på framsidan.

Programmering
Roboten har en svensk meny där man anger vilka dagar och tider som roboten skall arbeta och om den skall klippa vid regn. De större modellerna av L200 och L300 är självlärande och känner av om gräset behöver klippas eller ej.

Säkerhet
Ambrogio är CE-märkt och har ett flertal säkerhetsfunktioner, så som tiltsensorer, knivskydd m.m. vilket innebär att den stängs av om den lutas eller lyfts upp. Roboten är stöldskyddad med en fyrsiffrig PIN-kod. Det finns även tjutande larm att få som tillval.

Vad ingår när du köper en Ambrogio robotgräsklippare?
Roboten levereras komplett med laddstation, gränskabel, plastspik etc.